Split

By med museer, monumenter og kulturelle events

camping i nærheden Split - Camping Stobreč Split

Dalmatiens hovedstad Split, er det kulturelle og sportslige centrum af Dalmatien, og er fra fortiden til i dag forblevet en uundgåelig destination i Central- og Sydeuropa. Udsprunget af murene af Diokletians Palads, som det bedste eksempel på et bevaret antikt palads i den romerske tid (under beskyttelse af UNESCO siden 1979), har Split gennem forskellige historiske perioder arvet det specielle Middelhavsområde.

Livet i byen foregår mest på gaderne og kalas (smalle stengader) til talrige af events, såsom Split Sommerfestival og Diokletians Nætter samt musikshows af verdenskendte musikere. På denne måde er der en voksende følelse af vedvarende events og arrangementer, som fuldender dag- og natteliv i den østlige hovedstad af Middelhavet.

Sport er et specielt symbol for Split. Prisbelønnede sportsklubber, såsom Split BC (erklæret af FIBA som værende det bedste basketballhold i det 20. århundrede), Hajduk Fodboldklub (multimestre i Ex-jugoslavien, multivindere i det nationale mesterskab og en ofte deltager i UEFA’s konkurrencer), vandpoloholdene Jadran, Mornar og POŠK (vinder af Cup Winner’s Cup og Europa Cup), og sportsfolk som Goran Ivanišević (Wimbledon-vinder i 2001), og den kvindelige atlet Blanka Vlašić, har fået kroatisk sport til at blomstre i Split.

Split i okolica

Inquiry is being processed!

Inquiry processing can take up to a minute. Please be patient!

Processing time:

Processed:

Gennemført!

Tak for indsendelse af din forespørgsel. Vores personale vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Fejl!

Der opstod en fejl under behandling af din forespørgsel!

Prøv venligst igen eller kontakt os direkte på camping.split@gmail.com.

Fejl!

Maksimal tid for anmodning overskredet.

Prøv venligst igen eller kontakt os direkte på camping.split@gmail.com.