Servicevilkår

Handelsbetingelser

Disse aftalevilkår indeholder betingelser og vilkår for brug af oplysninger på denne hjemmeside.

 

RESERVATION TERMS

⇓ DOWNLOAD - RESERVATION TERMS

 

1. BRUGERVILKÅR

AFTALEVILKÅR IMELLEM CAMPINGSPLIT.COM OG BRUGEREN AF DENNES HJEMMESIDE.

Betingelser og vilkår og de foretagende retningslinjer for hjemmesiden campingsplit.com’s brugere er blevet lovreguleret af etiske regler. Ved brug af denne hjemmeside eller hvilken som helst anden service udbudt af campingsplit.com, accepterer du hermed anførte betingelser og vilkår. Hvis du ser bort fra disse vilkår, vil dette få en konsekvens pålagt af loven. Hvis du er uenig i betingelserne og vilkårene på denne hjemmeside, anbefaler vi dig ikke at benytte dig af den.

2. WEBINDHOLD

Indhold og services på campingsplit.com’s hjemmeside kan kun benyttes til privat brug, og brug til andre formål er kun tilladt ifølge skriftlig tilladelse.

3. PRÆCISION OG PÅLIDELIGHED AF INFORMATION

Campingsplit.com tager ingen ansvar for præcision og pålidelighedaf information leveret på campingsplit.com, og tager intet ansvar i tilfælde af fejl, udeladelser eller uopdateret data eller datafejl. Campingsplit.com tager intet ansvar for skade medført ved at have brugt information fra hjemmesiden campingsplit.com.

4. BESKYTTELSE AF PRIVATHED PÅ CAMPINGSPLIT.COM"

Privatlivspolitik

5. INFORMATIONSSIKKERHED

Uautoriserede forsøg på at videresende eller ændre information på denne lokation er strengt forbudt, og overtræderne vil blive sanktioneret af loven eller af servicevilkårenes sanktion. Campingsplit.com garanterer ikke for sikkerheden og privatheden af beskederne sendt via e-mail på grund af usikkerheden af disse typer af medier.

6. FORBUDT ELLER ULOVLIG BRUG

Ved brug af denne hjemmeside er man forpligtet til ikke at bruge data, information, fotos eller andet materiale ejet af campingsplit.com eller dets partnere til ulovlig brug.

7. LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

Campingsplit.com’s hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som er ejet af privatpersoner eller andre juridiske enheder. Campingsplit.com har ingen indflydelse på ændring af politikker af disse sider, og fraskriver sig hvilket som helst ansvar for deres indhold, pålidelighed eller nøjagtighed af information eller nogen form for skade medført ved brug af disse sider.

8. ÆNDRINGER I SERVICEVILKÅRERNE

Campingsplit.com forbeholder sig retten til at ændre disse servicevilkår når som helst uden forudgående varsel. Ændringer træder i kraft i offentliggørelsens øjeblik. Besøgere er forpligtet til at bemærke disse ændringer og rette sig efter dem i det givne tidspunkt. Denne aftale er gyldig så længe den ene part ikke vælger at opsige aftalen. Man er fri til at opsige denne aftale på hvilket som helst tidspunkt ved at stoppe brug af denne hjemmeside, og ved at slette alt gemt materiale.

9. JURIDISK AUTORITET

Den juridiske autoritet for udlægning og implementering af alt legalt angående brug af campingsplit.com er den kroatiske dømmende magt, og retten for jurisdiktion for hvilke som helst klager eller uenigheder ved brug af campingsplit.com er domstolen i Split.

 

Inquiry is being processed!

Inquiry processing can take up to a minute. Please be patient!

Processing time:

Processed:

Gennemført!

Tak for indsendelse af din forespørgsel. Vores personale vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Fejl!

Der opstod en fejl under behandling af din forespørgsel!

Prøv venligst igen eller kontakt os direkte på camping.split@gmail.com.

Fejl!

Maksimal tid for anmodning overskredet.

Prøv venligst igen eller kontakt os direkte på camping.split@gmail.com.